U MURINJOVOM STILU: Nakon pobede na Zorijom, Portugalac isprozivao svog najvećeg rivala!Poštujem Murinja i neću se uključivati u ovu pantomimu. Ima svako pravo da veruje u što hoće


Žoze Murinjo je s Romom ostvario pobedu 3:0 na gostovanju kod Zorje u drugom kolu Lige konferencija. Nije, čini se, Murinjo bio u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe pa se u intervjuu nakon utakmice dotaknuo i derbija s Lacijom.

Podsetimo, Roma je za vikend izgubila 3:2 od Lacija, a Murinjo je nakon utakmice okrivio sudije smatrajući da je Roma zakinuta za jedanaesterac i crveni karton. Trener Lacija Mauricio Sari poručio mu je da je sudija Romi već poklonio jedan penal na toj utakmici. Murinjo mu nije ostao dužan i u četvrtak je nazvao Lacio „malom ekipom“.

– Pobedili smo i to je najvažnija stvar. Pre par dana izdominirali smo jednu malu ekipu i izgubili smo. Takav je fudbal, rezultat je najvažniji – rekao je Murinjo.

Lacio je dva sata posle došao do pobede 2:0 nad Lokomotivom u Ligi Evrope. Sarija su nakon utakmice pitali želi li odgovoriti Murinju.

– Poštujem Murinja i neću se uključivati u ovu pantomimu. Ima svako pravo da veruje u što hoće-

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši