UDARNA VEST, svet tenisa u šoku! „Patim već godinu dana, nažalost, završio sam sezonu!“ Rafael Nadal NE IGRA NA US OPENU!


Foto: Tanjug/AP

Crne slutnje su se obstinile – Rafael Nadal se povukao sa US opena!

On je na svom Tviteru obavestio navijače da nažalost, zbog povrede mora da propusti US open, ali i čitav ostatak sezone.

– Pozdrav svima, želeo sam da vas obavestim da nažalost moram da završim sezonu. Iskreno, godinu dana patim mnogo više nego što bi trebalo sa nogom i treba mi vremena.

Probaću da pronađem rešenje za ovaj problem, ili da ga bar poboljšam sutaciju, ako bih imao mogućnost da nastavim da igram još nekoliko godina. Ja imam maksimalan entuzijazam da učinim sve što je potrebno da se vratim u najboljem mogućem stanju – napisao je Nadal, koji se fanovima obratio i putem video-poruke.

– Nakon što sam se vratio iz Toronta, razgovarao sam sa mojom porodicom, mojim timom i pre svega sa doktorima. Shvatili smo da noga nije dobro i da nisam u mogućnosti da budem kompetitivan. Povreda nije nova. Ovo je ista povreda koju sam imao 2015. godine, doktori tada nisu bili optimisti, ali ja sam nakon toga imao karijeru kakvu nisam mogao ni da zamislim. Boriću se svakog dana i nadam se da ćemo se vratiti uskoro – poručio je Nadal i zaključio:

– Hvala vam za podršku, znače mi vaše poruke u ovom teškom trenutku. Vidimo se uskoro!

VIDEO: Ljudi ne mogu da veruju da je Nadal ovo izgovorio

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši