UEFA DALA ENGLEZIMA PENAL ZBOG SUPERLIGE EVROPE: Italijani vrše pritisak na sudije, biće napeto u nedelju!


Vrlo brzo stiže utakmica svih utakmica.

Fudbalska reprezentacija Engleske se pobedom nad selekcijom Danske rezultatom 2:1 plasirala u finale EP. Rival u borbi za titulu biće im Italija koja je dan ranije, nakon penal završnice, savladala Španiju.

Meč između Engleske i Danske obeležio je i penal dosuđen u 104. minutu, koji je definitivno rešio pitanje pobednika. Odmah nakon što je sudija Makijele pokazao na belu tačku, društvenim mrežama je počelo komentarisanje kako se sve ovo radi sa namerom.Tim komentarima pridružio se i poznati italijanski list Gazzeta delo Sport, koji navodi da UEFA i Aleksandar Čeferin žele da se oduže Engleskoj i premijeru Borisu Džonsonu. Prema njihovim pisanjima, razlog je taj što je Džonson bio najveći protivinik Superlige Evrope koju je pre dva meseca osnovalo 12 najvećih evropskih klubova.

Italijo, oprez, Engleska u finalu nakon političkog vetra. Vrlo velikodušno dosuđen jedanaesterac koji je Sautgejtovoj ekipi omogućio da eliminiše Dansku potvrđuje sumnje o vraćanju usluge Borisu Džonsonu, koji se smatra spasiocem evropskog fudbalanakon napada na Superligu, pisalo je u tekstu.Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši