Vest koju je svet čekao! Olgasio se legendarni Pele NAKON ŠTO JE PONOVO PRIMLJEN NA INTENZIVNU NEGU i podelio dobre novosti!


Foto: IAN LANGSDON / EPA;

Legendarni fudbaler Pele se oglasio, nakon što je ponovo primljen na intenzivnu negu.

Brazilac je pre tri dana nakon uklanjanja tumora u debelom crevu napustio intenzivnu nogu, ali se vratio u istu u bolnici „Albert Ajnštajn“ u Sao Paolu.

Tamošnji mediji preneli su kako se stanje 80-godišnjaka ponovo pogoršalo, a da su uzrok refluks kiseline.

Nakon što je ponovo prebačen na intenvzivnu negu, ćerka slavnog fudbalera Keli Nasimento poručila je da se njen otac dobro oseća, a što je i on sam potvrdio.

– Prijatelji, još uvek se veoma dobro oporavljam. Danas su me posetili članovi porodice i nastavljam da se smejem svaki dan. Hvala vam za svu ljubav koju dobijam od vas, napisao je slavni Pele u poruci na Instagramu.

Podsetimo, do utorka je Pele bio hospitalizovan pošto mu je 6. septembra uklonjen tumor, a nakon čega se i oglasio kada je fanovima poslao poruku da je dobro.

– Prošle subote sam bio na operaciji uklanjanja sumnjive lezije u debelom crevu. Tumor je identifikovan tokom rutinskog pregleda koji sam imao, objavio je Pele i zahvalio na velikom broju poruka podrške i ohrabrenja pošto se saznalo da je na lečenju.

Video: Redak snimak – Ovako je na terenu izgledao Pele

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši