VLAHOVIĆ HOĆE DA OBUČE CRNO-BELI DRES: Fiorentina mu nudi bogat ugovor, ali on želi samo u jednu ekipu!Za vikend Toskanci će biti na velikom ispitu jer na „Franki“ stiže strašni Napoli, pa će to biti test mogućnosti Vlahovića i njegovog tima


Nakon što je Roko Komiso predsednik Fiorentine istupio i rekao da ga Vlahović nervira i da priča jedno, a ne potpisuje ugovor koji bi mu doneo 20 miliona na konto u narednim godinama, priča je dobila neslućene obrise.

Naime, italijanski mediji tvrde da Srbin ne želi da pristane na klauzulu od 80 miliona i da njegovi agenti čekaju jer navodno imaju ponudu od drugog kluba.

Današnji komentari su u stilu da sve ukazuje da fantastični Srbin ima već dogovor sa drugim klubom i da svi putevi vode u Torino.

Navodno, letos je bilo kontakata sa Sitijem, Atletikom, Totenhemom, ali Vlahović želi u Juve. Mnogi veruju da je to najbolji izbor, Morata neće biti otkupljen, klub je u procesu tranzicije ka mladim igračima, a tandem sa Kjezom već raspaljuje maštu navijača Juventusa.

No, Italijani nagađaju, Vlahović je miran, normalno trenira, videćemo kakav će biti rasplet. Fiorentina će morati da ga proda na leto, ako ne produži ugovor. Razlog je jasan, neće dozvoliti da za godinu i po dana ode bez obeštećenja. Slično je napravio Kjeza, na kraju su morali da ga prodaju Juventusu.

Sa druge strane, postoji i priča da Vlahović ne veruje da Fiorentina može da napravi nešto, ne samo da se bori za Ligu šampiona što je misaona imenica, već uopšte da igra u Evropi. I da ne želi da gubi vreme u narednim sezonama.

Šta je istina videćemo, tek Fiorentina je peta, četiri pobede iz šest mečeva, ali iza njih su Lacio, Atalanta i Juventus, realno teško je očekivati da će sve te ekipe gledati u leđa „Ljubičastima“…

Za vikend Toskanci će biti na velikom ispitu jer na „Franki“ stiže strašni Napoli, pa će to biti test mogućnosti Vlahovića i njegovog tima.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši