ZAPADNI MEDIJI NA STRAVIČAN NAČIN UDARILI NA ĐOKOVIĆA: Stavljali mu U USTA reči koje nije rekao i sad OPET JAVLJAJUNovinar “Ekipa” je ovu izjavu doveo u vezu sa Bajls i Naomi Osakom


Francuzi su izjavu Novaka Đokovića da je “pritisak privilegija” doveli u vezu sa povlačenjem Amerikanke Simon Bajls sa Igara.

Višestruka olimpijska šampionka Bajls se povukla iz takmičenja u ginastici iz mentalnih razloga, zbog pritiska javnosti pod kojim se našla.

“”Bez pritiska, nema profesionalnog sporta. Ukoliko želiš da budeš na vrhu, moraš da naučiš kako da se nosiš sa pritiskom i svim tim očekivanjima na terenu i van njeg”, rekao je Đoković posle dve pobede na Igrama u sredu.

Novinar “Ekipa” je ovu izjavu doveo u vezu sa Bajls i Naomi Osakom, što su mnogi svetski mediji preneli u tom obliku i napravili od Srbina negativca.

Međutim, nakon reakcija javnosti na društvenim mrežama, iz “Ekipa” su se izvinili Đokoviću.

“U vezi sa rečenicom ‘Pritisak je privilegija’. Novak Đoković nije reagovao direktno na Simon Bajls već samo na očekivanja od njega u vezi sa Zlatnim slemom (četiri Grend slema i olimpijsko zlato). Izvinjavamo se zbog naše greške”, napisao je novinar Kventin Mojne.

Izvor: Espreso

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši