„Znam šta sam OBEĆAO!“ Bogdan Bogdanović jednom rečenicom ODUŠEVIO NAVIJAČE: Videćemo kada!


Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Kada je odlazio dao je jedno od velikih obećanja, a danas je ponovo da ga nije zaboravio!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović najavio je novo izdanje svog košarkaškog kampa koji će biti održan predstojećeg vikenda na terenima na Kalemegdanu i klubu „Dinamik“.

Tom prilikom održao je konferenciju za novinare na kojoj je govorio o svemu, pa i o svom obećanju da će se vratiti jednog da u redove crno-belih.

Bogdan BogdanovićFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Bogdan Bogdanović

– Gledao sam da ovo bude kao ol-star vikend. Takmičarski, nešto za šta radiš, za šta treniraš – rekao je Bogdanović.

Igrač Atlanta Hoksa je „otkrio“ šta je potrebno da bi jedan košarkaš stigao do prestižne NBA lige.

– O tome pričamo svake godine i radna etika je ključ. To je glavna tema na kampu i kada imamo sastanak u hotelu… Mladi misle da je lako doći do uspeha i kad pogledaš koliko ljudi želi u roster od 12. To je teško i treba uzeti ozbiljno i kao motivaciju. Naoružajte se strpljenjem i verujte u sebe. Nisi sam na terenu, kakva god bila ekipa. Moraš da budeš čist i spreman u glavi – istakao je bivši igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramento Kingsa.

Bogdanović je prokomentarisao i neuspešan nastup reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, koje je on propustio zbog nastupa za Atlanta Hokse u finalu Istoka NBA plej-ofa.

Bogdan BogdanovićFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Bogdan Bogdanović

– Teže je bilo gledati kvalifikacije, a na OI smo navijali za druge reprezentativce i drago mi je što su došli do svojih ciljeva karijere. Ostaje žal što nismo otišli, a sledeće su u Parizu 2024, znamo raspored.

Bogdanović je pre nekoliko dana prisustvovao početku priprema KK Partizan, koji od ove sezone opet predvodi Željko Obradović.

– Lepo je doći na trening Partizana, nisam davao izjave, bilo je prijateljski. Nema potrebe pričati o mojoj ljubavi. Imam još tri godine ugovora. Znam šta sam obećao, videćemo kada. Otišao sam kod Željka da bih došao na taj veći nivo znanja i svega ostalog. Verujem u njega. Igrači će se adaptirati – podvukao je Bogdan.

VIDEO Najseksi UFC devojka

Source link

Možda vas zanima

Komentariši