ZVEREV U OGROMNOM PROBLEMU: Nemac ponovo u centru pažnje, pokrenuta je istraga protiv njega!


Nemački teniser Aleksandar Zverev ponovo je glavna tema u medijima.

Ovog puta se ne govori o njemu zbog uspeha u tenisu, već zbog onih stvari koje se dešavaju van terena. Naime, njegova bivša devojka Olga Šaripova ga je optužila za fizičko i psihičko nasilje, a ATP je objavio da je organizacija uzela stvar u svoje ruke.

ATP osuđuje svaki oblik nasilja, i do najsitnijih detalja će istražiti ovaj slučaj. Ukoliko se ispostavi da je Zverev zaista kriv, nemačkom teniseru sledi ‘debelu’ kaznu.

– Optužbe protiv Aleksandra Zvereva su prilično ozbiljne i imamo odgovornost da ih detaljno istražimo. Nadamo se da ćemo saznati o svakoj od činjenica i odrediti odgovarajuće akcije. Razumemo da Zverev ceni našu istragu i priznao je da nikada ništa nije učinio. Razmotrićemo svaki pravni razvoj događaja – navodi se u saopštenju ATP.

Direktor ATP Masimo Kalveli je svestan da ova istraga neće biti lak proces.

– Кao organizacija prepoznajemo potrebu da učinimo više kako bismo osigurali da se svi koji se bave profesionalnim tenisom osećaju sigurno i zaštićeno. Preporuke izveštaja pomoći će nam da to rešimo na najbolji način. Posvećeni smo preduzimanju značajnih koraka napred i znamo da ovo neće biti lak proces koji će se rešiti preko noći – rekao je Kalveli.

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši