ZVEZDA ČUVA BISERE: 8 mladih igrača potpisalo profesionalne ugovore sa klubom!Predsednik Svetozar Mijailović čestitao je mladim fudbalerima potpis ugovora


Osmorica mladih fudbalera Crvene zvezde potpisali su danas profesionalni ugovor sa klubom.

Reč je o sledećim fudbalerima:

Mateja Bojović (2003, krilni napadač), Bogdan Marinković (2004, golman), Ognjen Mimović (2004, desni bek), Daris Karišik (2005, štoper), Stefan Radujko (2005, krilni napadač), Radovan Rakić (2005, napadač), Andrej Mladenović (2006, defanzivni vezni) i Veljko Vukojević (2006, krilni napadač).

“Biserima” aktuelnog šampiona Srbije, predsednik kluba Svetozar Mijailović čestitao je potpisivanje ugovora.

– Najvažnije za ovu decu je da imaju punu podršku porodice kako bi dostigli najviše ciljeve. Verujem da svi žele da postanu prvotimci, a velike zasluge idu i Omladinskoj školi koja im je dala takvu mogućnost. Bez obzira na dalju karijeru, ovo je važan stepenik za vas, jer ste selektirani među velikim brojem dečaka. Najbitnije je da se formirate kao ličnost i sportisti koji će poštovati sve u klubu i ispunjavati zahteve, jer bez učinka i rada, nećete daleko dogurati. Svaki talenat mora da se potvrdi u praksi, inače od njega nema mnogo koristi. Najvažnije je da se formirate u dobre ljude i želim vam uspeh na početku karijera koje vas čekaju, na kojima ćete se susresti sa mnogo izazova. Obrazujte se, jer fudbal je ograničenog dometa u smislu vremena i morate da budete osposobljeni i za ono što sledi posle toga – zaključio je Mijailović.

Dečacima i roditeljima se obratio i direktor Omladinske škole Dragan Mladenović.

– Želim vam uspeh i zdravlje na trnovitom putu koji se očekuje da prođete i nadam se da ćete uspeti da ispunite sve zahteve koji se stavljaju pred vas. Od roditelja očekujem da im pruže punu podršku, da se ne mešaju u rad Crvene zvezde, da ne govore deci šta i kako treba da igraju, već da se baziraju na njihovu edukaciju, jer je i obrazovanje izuzetno važno. Nikad ne znamo šta život može da donese u smislu fudbala. U svakom slučaju, hvala što ste roditelji ovako dobre dece – rekao je Mladenović.

Glavni trener Omladinske škole Nikola Jelić je istakao da ovi potpisi šalju poruku svima da je Zvezda na dobrom putu.

– Veliki dan za decu, ali i školu. Svaki potpis doživljavamo lično i to je znak da smo na dobrom putu – svi zajedno. Srećno i nadam se da ćemo se svi zajedno radovati dobrim igrama i golovima na Marakani – zaključio je Jelić.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši