ZVEZDE SAD-a SE OPASNO POSVAĐALE OKO BESMISLICE: Mala prepirka NBA asova prerasla u žestoko VREĐANJE!Atmosfera u ekipi večito prvog favorita košarkaškog turnira Olimpijskih igara ne deluje dobro…


Košarkaška reprezentacija SAD-a u nedelju igra svoj prvi meč na olimpisjkom turniru u Tokiju, protiv Francuske.

Amerikanci jure četvrto uzastopno zlato, a pripreme su započeli sa dva šokantna poraza od Nigerije i Australije, koje je jedna od vodećih zvezda Kevin Djurant okarakterisao kao dobrodošle “šamare”.

Sada je upravo Djurant bio akter male prepirke na treningu koja se ubrzo izrodila u opasnu svađu i vređanje na Tviteru!

Naime, na šuterskom treningu, krilo Bruklina je pogodilo trojku iz ugla, a po nepisanom pravilu igrač koji potom uhvati loptu treba da mu je vrati dok god ne promaši.

Istovremeno je sa slične pozicije šutirao Demijan Lilard, a jednu od dve lopte je uhvatio centar Majamija, Bem Adebajo, zadržao je kod sebe i driblao, dok je Lilard uzeo drugu.

Posle nekoliko sekundi, Kej-Di je tražio od Adebaja da mu vrati loptu. Ovaj je isprva objašnjavao da je Djurantova lopta završila kod Lilarda, a da je on pokupio drugu.

Djurant međutim nije popuštao i krajnje ozbiljno je tražio “svoju” loptu, pa je Adebajo popustio. Ali, onda je krenuo rat na Tviteru.

Djurant je podelio snimak situacije koji je napravila jedna novinarka, opisao situaciju i pakosno konstatovao:

– Brat mora da se nauči poštovanju.

Ubrzo je stigao još grublji odgovor “ukrašen” emodžijem srednjeg prsta:

– Ne laži, Kevine. Video si da je Dejm uzeo tvoju loptu. Samo me ponižavaš – nimalo prijatan nije bio ni odgovor Adebaja.

U svakom slučaju, atmosfera u ekipi večito prvog favorita košarkaškog turnira ne deluje dobro…

Izvor: Espreso

Source link

Možda vas zanima

Komentariši