Lifestyle

Herbalife probni paket – AdresarSporta.rs

Herbalife probni paket

Herbalife svim svojim potencijalnim klijentima, odnosno korisnicima svojih proizvoda nudi mogućnost isprobavanja različitih proizvoda prije konačne narudžbe. Većina ljudi želi isprobati određeni proizvod prije nego ga kupi, bilo da je riječ o automobilu, odjeći, obući, hrani i ostalim prehrambenim proizvodima. Upravo zbog toga je osmišljen herbalife probni paket. Uz pomoć njega osoba može okusiti kakav je pojedini proizvod, može vidjeti kakve su karakteristike određenog proizvoda, tj. koje sve sastojke sadrži i da li joj odgovaraju svi ti sastojci. Herbalife probni paket se uglavnom konzumira tijekom 3 do 6 dana. Paket sadrži sveukupno osam vrećica i to šest vrećica Formula 1 napitka te dvije vrećice čaja. Navedeni paket uglavnom podrazumijeva program mršavljenja, s obzirom na to da je većina prehrambenih herbalife proizvoda namijenjena zdravom i postepenom mršavljenju. Cijena paketa je tek nešto viša od 100 kuna. U slučaju da vas paket zadovolji, možete prijeći na puni program herbalife mršavljenja te na taj način dovesti svoje tijelo u top formu.

Herbalife probni paket – opis

Kao što je već spomenuto u prijašnjem odlomku, herbalife probni paket sadrži dvije vrste proizvoda: Formula 1 napitak i herbalife čaj. Formula 1 proizvod namijenjen je prvenstveno za mršavljenje i služi kao zamjena za glavne obroke u danu. Ovaj proizvod trebate koristiti kao nadomjestak za pojedini glavni obrok u danu. No, savjetuje vam se da ne zamijenite sve obroke ovim proizvodom. Formula 1 proizvod je jako popularan među osobama koje žele zdravo i sigurno mršavjeti iz razloga toga što je veoma jednostavan za konzumiranje i zbog svoje nutritivne vrijednosti. Lakoća konzumacije se očituje u činjenici da se Formula 1 proizvod konzumira u obliku shakea. Ovaj proizvod dolazi u razni okusima i svatko može pronaći onaj koji mu najviše odgovara. Zbog svoje niskokaloričnosti predstavlja idealan obrok, odnosno zamjenu za obrok u procesu zdravog i sigurnog mršavljenja. Herbalife probni paket uz ovaj proizvod sadrži i čaj koji bi se trebao piti svaki dan. Od jedne vrećice se mogu napraviti dvije do tri šalice čaja.

Herbalife probni paket – naručivanje

Herbalife probni paket može se naručiti putem službene Internet stranice Herbalifea. Štoviše, postoji online shop Herbalifea gdje u svega par koraka možete izvršiti svoju narudžbu ovog paketa. U tražilicu na navedenom shopu upišite Herbalife probni paket te odaberite okus koji želite konzumirati. Zatim, odaberite količinu koju želite naručiti te će vam se automatski prikazati i ukupni iznos potencijalne narudžbe. Jednom kada dodate odabranu količinu ovog proizvoda kliknite na opciju dodaj u košaricu, a zatim na opciju kupi. Nakon toga morate odabrati metodu plaćanja. Herbalife vam omogućuje da svoju narudžbu platite uz pomoć nekoliko kartica. Te kartice su ujedno i najpopularnije u Hrvatskoj, a to su: Visa, Mastercard, Maestro itd. U slučaju da vam je kartica blokirana ili je jednostavno ne posjedujete, svoju narudžbu uvijek možete platiti običnim uplatnicom. Potražite IBAN na spomenutoj Internet stranici Herbalifea. Proizvod se dostavlja u svega nekoliko radnih dana i to tijekom jutarnjih sati. Dostave iznad 400 kuna su besplatne.

Tagovi:

#Herbalife #probni #paket #AdresarSporta.rs

Komentariši