Lifestyle

Ensure napitak gdje kupiti –

Ensure napitak i njegovo djelovanje

Ensure napitak je dodatak prehrani kada je potrebna uravnotežena i raznovrsna prehrana jer se redovitom prehranom ne unosi dovoljno hranjivih i nutritivnih sastojaka. Prehrana se kod svake osobe razlikuje ovisno o navikama, dobi, spolu, tjelesnim naporima i slično, no svima su potrebni vitamini i minerali kako bi organizmu priskrbili potrebne hranjive vrijednosti za zdrav metabolizam i normalno funkcioniranje tijela.

Ovaj dodatak prehrani sadrži preko 28 vitamina i minerala koji uključuju i želejzo, kalcij, magnezij, te biotin i riboflavin pa stoga jača imunitet i utječe na zdravje kostiju i mišića.

Osobama koje imaju netoleranciju na laktozu nije preporučljiv, također ni osobama koje imaju povišen kolesterol i trigliceride, te svakako nije preporučljiv osobama s dijabetesom. Osobe koje imaju inače problem s alergijama prije upotrebe trebaju proučiti sastav za Ensure napitak kako u sastavu ne bi bilo alergena koji bi mogli dovesti do alergijskih reakcija lakšeg ili težeg oblika. Ipak uz ovaj dodatak prehrani potrebna je uravnotežena prehrana jer sam napitak nije dovoljan da nadomjesti sve što je potrebno organizmu.

Ensure napitak i njegove nuspojave

Ensure napitak se ne preporučuje uzimati na svoju ruku bez savjetovanja s liječnikom ukoliko imate nekih zdravstvenih problema. S obzirom da se radi o dodatku prehrani on sadrži i vitamine i minerale od kojih ima nekih čija dnevna doza se ne smije prekoračiti. Uz ovaj dodatak prehrani trebate uvesti prehranu koja neće organizam dovesti do prekoračenja dnevnih doza određenih vitamina i minerala kako se metabolizam i zdravlje ne bi poremetilo.

Osobe osjetljive na laktozu i soju trebaju biti oprezne jer Ensure napitak sadrži i laktozu i soju, a dijabetičarima se ne preporučuje konzumiranje zbog šećera koji sadrži napitak. Osobe koje imaju dijagnozu galktozemije također ne bi smjele korisiti ovaj dodatak prehrani.

Prostamid - Za zdravu prostatu

Osobe koje zbog medicinskih stanja gube na težini, funkciji i snazi mišića trebaju pomoć ovakvih dodataka prehrani po preporuci i uz nadzor liječnika će koristiti ovaj dodatak prehrani, kada postoji potreba za enteralnom nutritivnom potporom. Ovakve pacijente je potrebno kontolirati i pratiti učinak ovog dodatka prehrani.

Gdje kupiti Ensure napitak

Ensure napitak se može kupiti u ljekarnama koje prodaju dodatke prehrani, te također u trgovinama zdravom prehranom. Rijetko no ne i nemoguće može se naći i u drogerijama ukoliko drogerija ima odjel sa zdravom prehranom. Ovaj dodatak prehrani potražite u ovim trgovinama i ljekarnama, no uvijek se posavjetujte s liječnikom ili ljekarnikom prije nego krenete uzimati napitak.

Ensure napitak možete nabaviti i preko web shopova tih istih trgovina ili ovlaštenih distributera koji prodaju ovaj dodatak prehrani online. Provjerite uvijek stranicu s koje kupujete na internetu zbog pojave lažnih proizvoda kako ne biste kupili i konzumirali lažni, a možda i štetni proizvod, te time narušili svoje zdravlje umjesto da mu pomognete originalnim proizvodom.

Kupovinu preko interneta završit ćete preuzimanjem pošiljke bilo na svoju kućnu adresu ili neku drugu adresu koju ste naveli u narudžbenici. Preporuka je da uvijek plaćate pouzećem prilikom preuzimanja kako ne biste ostali i bez novaca i bez proizvoda što se događa.

Tagovi:

#Ensure #napitak #gdje #kupiti #
Izvorni članak