Izosan G – djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Što je Izosan G i koje mu je djelovanje

Contents

Izosan G je vrlo opasan i toksičan ako se proguta. Ako se desi takav slučaj nikako se ne smije izazivati povraćanje već se usta moraju isprati i mora se potražiti hitna pomoć liječnika. Osoba se može onesvijestiti, a u tom slučaju se toj osobi ne smije ništa davati. Izosan G ne smije ni u kojem slučaju doći u dodir sa sluznicama, očima i kožom. Ako kojim slučajem dođe do takvog scenarija, obavezno je potrebno ispirati područja vodom barem 15 minuta.

Ovo je preparat koji djeluje baktericidno i fungicidno. On inaktivira virus hepatitisa A, HIV, HBV, HCV i poliovirus. Koristi se pretežito za opću sanaciju te za dezinfekciju vode.

On se otapa u vodi i dozira se pomoći mjerice koja bude zapakirana unutar pakiranja. Površine na koje se nanosi ne smiju biti osjetljive na koroziju. Može se koristiti za dezinfekciju vode u bazenima ali i za dezinfekciju vode za piće, a može biti koristan i kod dezinfekcije pribora za jelo.

Koje nuspojave Izosan G može uzrokovati

Izosan G ne izaziva nuspojave kod ljudi pošto se ni ne konzumira od strane čovjeka. Ako se Izosan G ne koristi kod čišćenja bazena, to s druge strane može izazvati razne bolesti i zaraze. Kupanje u onečišćenoj vodi je veoma opasno, pogotovo ako se radi o nekim javnim mjestima koja posjećuje veliki broj ljudi. Također, konzumiranje onečišćene vode može biti veoma opasno pa se tako i voda koja služi za piće mora prethodno pročistiti Izosanom i Klorom.

U vodi se stvaraju bakterije koje mogu jako naštetiti tijelu. Svi mikroorganizmi se zato uništavaju izosanom i klorom. Osobe koje su pod većim rizikom od bakterija, a pogotovo bakterije Cryptosporidium su trudnice, mala djeca i osobe kojima je imunitet oslabljen. Kod svih tih osoba,ali i kod ostalih ova bakterija može prouzročiti puno teže i ozbiljnije bolesti.

Još neke infekcije koje se mogu dobiti zbog onečišćene vode su crijevne zarazne bolesti, konjuktivitis, upala mokraćnih puteva, leptospiroza ili ljetna gripa, gljivice i enterovirusi.

Koliko Izosan G košta i kakva su iskustva

Izosan G košta oko 130 kuna (17,30 eura) po kili. Recenzije za Izosan G su uglavnom jako dobre tj. odlične. Iskustva su u 99 posto slučajeva vrlo pozitivna, bez znatno loših komentara od strane korisnika. Vrlo je bitno kako se proizvodom koristi jer može biti kobno ako dođe u doticaj s stvarima s kojima ne bi smio doći u doticaj.

Vrlo je važno koristiti ga po uputstvima koja su uključena unutar samog pakiranja ili po uputstvima osobe u ovlaštenom dućanu za prodaju ovog proizvoda. Granule se moraju čuvati na način koji je istaknut na uputstvima kako bi se očuvale te kako ne bi došlo do problema prilikom korištenja proizvoda.

Recenzije nam ukazuju na to da su ove granule vrlo djelotvorne i učinkovite u onome za što su i namijenjene, a to su dezinfekcije i opća sanacija. Nismo naišli na veliki broj negativnih recenzija što znači da je proizvod po ocjeni korisnika odličan.

Tagovi:

#Izosan #djelovanje #nuspojave #cijena #iskustva

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Related post

O autoru

Dodaj komentar