Lifestyle

Inovo tablete – djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Što su Inovo tablete i za što se koriste?

Inovo tablete opisuju se kao jedinstven dodatak prehrani koji se sastoji od tri snažne komponente koje će povoljno utjecati na simptome koji nastaju radi policističnih jajnika. Tablete su sigurne za primjenu i ne uzrokuju nepotrebne nuspojave nakon primjene. Inovo tablete sastoje se od: D kiro inozitola ili DCI – U mnogim kliničkim ispitivanjima navedeni sastojak je pokazao veoma povoljan učinak na inzulinsku rezistenciju kod žena koje imaju policistične jajnike. Povoljno utječe na samu razinu spolnih hormona već nakon 3 mjeseca upotrebe.

Krom – Esencijalni element koji ima veoma važnu ulogu u u samom metabolizmz ugljikohidrata te lipida. Žene koje pate od policističnih jajnika imaju smanjene razine kroma u organizmu. Razine kroma se povećavaju nakon 3 mjeseca primjene. Biotin – Veoma važan vitamin u metabolizmu ugljikohidrata, masti kao i proteina. Doprinosi normalnijem funkcioniranju metabolizma i stvara energiju. Utječe na zdravlje kose i kože. Sindrom policističnih jajnika danas je jedan od glavnijih uzroka poremećaja menstrualnih ciklusa, anovulacije i neplodnosti. Ovaj sindrom može negativno utjecati na reprodukcijsko zdravlje žene, ali i za zdravlje organizma.

Inovo tablete primjena i mjere opreza

Primjenom, Inovo tablete pomoći će kod: Poboljšanja pravilnog menstrualnog ciklusa, poboljšanja stope ovulacije, poboljšanja kvalitete jajašca, ravnoteže hormona, smanjenja testosterona, smanjenja glukoze u krvi, smanjenja rezistencije na inzulin, smanjenja rizika od gestacijskog dijabetesa. Potrebno je naglasiti kako je Inovo dodatak prehrani koji je bogat vitaminima kao i mikroelementima koji pridonose ženskom zdravlju. Ove tablete preporučuju se svim ženama koje žele poboljšati svoje izglede za plodnost, ženama koje imaju problema s menstrualnim ciklusom, ženama koje žele poboljšati kvalitetu oocita.

Kako se uzimaju Inovo tablete? Tablete će se uzimati prema uputama koje dolaze uz lijek. Preporučene doze iznose: Jedna tableta dnevno uz čašu vode. Preporučene doze se ne smiju samostalno mijenjati niti prilagođavati bez savjetovanja s stručnjakom. Njihovo djelovanje maksimalno je vidljivo nakon 3 mjeseca primjene. Tablete je moguće kupiti u ljekarni bez recepta, iako je poželjno da se prije savjetujete sa svojim liječnikom i ginekologom. Iako je većina žena svjesna policističnih jajnika i poremećaja menstruacije, poželjno je da se navedena stanja ustanove prije uzimanja terapije.

Inovo tablete iskustva i liječenje

Žene koje pate od sindroma policističnih jajnika često navode kako im je kvaliteta života narušena. Mnoge žene često vode i psihičke bitke radi ovoga stanja. Ukoliko patite od PSOS-a, poželjno je da razmotrite Inovo tablete. Kakva su iskustva žena koje su koristile navedene tablete? Iskustva su pretežito veoma pozitivna. Navodi se kako su prva poboljšanja vidljiva nakon 3 mjeseca terapije. Da li konzumacija ovoga lijeka uzrokuje nuspojave? Za sada nisu zabilježene nuspojave prilikom uzimanja navedenih tableta. Inovo tablete mogu se kupiti u određenim ljekarnama bez liječničkog recepta.

Sama cijena za pakiranje od 30 tableta iznosi 65.36 eura. Poželjno je da prije kupnje navedenog lijeka zatražite mišljenje vašeg ginekologa koji je upoznat s vašim stanjem. Da bi bili sigurni u svoje intimno zdravlje, preporučuje se da odlazite ginekologu barem jednom godišnje. Kako se čuvaju navedene tablete? Ovaj lijek ne zahtijeva posebne uvjete držanja. Poželjno je da je uvijek uz vas, podalje od djece. Tablete uvijek držite u izvornom pakiranju uz uputu o lijeku.

Tagovi:

#Inovo #tablete #djelovanje #nuspojave #cijena #iskustva
Izvorni članak