Sport, Lifestyle, Wiki, win

Listić dana

Želja svakog igrača sportskog klađenja je složiti listić dana, jer to znači samo jedno a to je da je složio listić sa najvećim ukupno pogođenim koeficijentom.

Naravno, osim časti i ponosa da listić bude objavljen na stranicama kladionice, važnija je druga činjenica. Druga činjenica je ta da je igrač osvojio bogatu novčanu nagradu i višestruko veću od uloga.

Ovakvi dobitci su prava rijetkost, zbog čega su kladionice uvele rubriku gdje svakoga dana na svojim internet stranicama ističu najveće dobitne listiće. Pravo pitanje je kako složiti listić dana i kojim se sve dostupnim podatcima poslužiti kako bi složili dobitan listić.

Prije svega treba reći kako je današnja kvalitativna izjednačenost sportaša i sportskih klubova veoma dobra za sport i zanimljivost sporta, međutim sa druge strane iz istog razloga je postalo veoma teško prognozirati ishod sportskog događaja.

Zbog neizvjesnosti i izjednačenosti posebno je teško prognozirati nekoliko sportskih događaja na jednom listiću za klađenje.

tip dana listic dana - klađenje na provjereno

Kako ložiti listić dana

Listić dana nije lako složiti zbog toga što je za status najboljeg listića toga dana potrebno pogoditi veliki koeficijent.

Nekada je sportsko klađenje bilo relativno lakše i nije zahtijevalo dubinske analize sportskih susreta, dok se igrači danas koriste raznim informacijama kako bi složili dobitan listić.

Danas se moraju pratiti sve informacije vezane za sportski susret i za sudionike sportskog natjecanja, kako bi si povećali šanse za točnu prognozu.

Posebno je teško prognozirati više sportskih susreta na jednom listiću, a u prilog tomu ide podatak da takav listić na kojemu se pogodi nekoliko parova u pravilu završava u rubrici listić dana. kako bi povećali svoje šanse za dobitak i točnu prognozu rezultata potrebno je dobro proučavati statistiku na svim razinama.

Također, kao dobra opcija nameću se forumi gdje drugi igrači predlažu parove s obzirom na svoju analizu ili povjerljivije informacije koje imaju o određenoj utakmici.

Na internetu možete pronaći i specijalizirane stranice gdje možete kupovati prognoze rezultata od dokazanih igrača koji imaju visok postotak pogodaka.

kako se kladiti na fudbal listic dana

Gdje provjeriti listić dana

Listić dana možete provjeriti na internet stranicama svih hrvatskih kladionica. Svaka kladionica svaki dan objavljuje najbolje listiće, koji su svojim vlasnicima donijeli bogate novčane nagrade.

Lov na listić dana

Lov na listić dana je preporučljiv iz nekoliko razloga. Prvenstveno, listići dana se najčešće slažu tako da se sa malim ulogom pokušava dobiti velika nagrada i isplata. Kod klađenja je najčešći problem odabir visine uloga, a sastavljanjem listića sa velikim ukupnim koeficijentom vjerojatno nećete uložiti puno novca.

Klađenje na sportske susrete treba shvatiti kao razbibrigu i zabavu, a koja vam može donijeti velike novčane dobitke. Svaki pristup koji je drugačiji od navedenog je pogrešan i završava neslavno po igrače.

Listići dana san su svakog igrača sportske kladionice iz dobro poznatih razloga, pa ako do sada niste svakako zaigrajte sportsku kladionicu i uz pomoć sveprisutne statistike i malo sreće osvojite bogate novčane nagrade, koje zaista nekada mogu promijeniti vaš život na bolje.

kladionica listic dana
Listić dana

Igrajte odgovorno i zabavite se uz sportsko klađenje

PREPORUKA

Komentariši