Lifestyle

Kako se riješiti celulita u tjedan dana

Kako se riješiti celulita u tjedan dana na jednostavan način?

Bliži se ljeto i s time i sezona kada svi nosimo pretežito kratku odjeću. Dok se jedni vesele ljetnim danima i provođenju vremenu pod suncem, drugi pak nisu pretjerano sretni zbog toga.

Ponajviše što ljeto podrazumijeva nošenje kratke odjeće i kupaćem kostima na plaži. Mnoge žene se ne osjećaju najugodnije kada nose kratke hlače, suknje i haljine, a posebice kada na javnoj plaži ili javnom bazenu dođu u kupaćem kostimu. Jedno od najvećih problema s kojima se nose žene je celulit.

Celulit je nešto što velika većina žena ima i stvara im ogroman problem te im jako narušava samopouzdanje.

Kako se riješiti celulita u tjedan dana je nešto što se mnogobrojne žene svih dobi pitaju.

Stoga ćemo vam u nastavku ovoga članka otkriti kako se riješiti celulita u tjedan dana kako biste mogli biti spremni za vaš godišnji odmor s visokom dozom samopouzdanja i bez straha obući vaš kupaći kostim!

kako se rijesiti celulita
Kako se riješiti celulita u tjedan dana na jednostavan način?

Kako se riješiti celulita u tjedan dana i koje je najbolje rješenje?

Kako se riješiti celulita u tjedan dana je prvo započeti sa promjenom vaše prehrane. U svemu što radite što je povezano s vašim tijelom, zdravljem ili izgledom, sve počinje sa promjenom vaše prehrane.

Kako se kaže, 50% rezultata leži u vašoj prehrani i onome što jedete i unosite u vaše tijelo.

Stoga, bitno je promijeniti vaš način ishrane kako biste mogli se trajno riješiti svih neželjenih stvari, pa tako i celulita.

Izbacite iz svoje prehrane šećer, alkohol i prazne ugljikohidrate, te jedite više povrća, voća, bijelog mesa i začina. Bitno je uz pravilnu prehranu piti dovoljno tekućine, i to pretežito vode.

Voda je veoma važna u borbi protiv celulita. Morate piti barem dvije litre vode dnevno, u što spada i ispijanje zelenog čaja i juhe koje su odličan saveznik u borbi protiv celulita.

Kako se riješiti celulita u tjedan dana možete i kroz metodu gdje započinjete dan s čašom mlake vode s limunom koju popijete na tašte, jer ona će vam potaknuti rad vašeg metabolizma.

kako se rijesiti celulita
Kako se riješiti celulita u tjedan dana je prvo započeti sa promjenom vaše prehrane.

Kako se riješiti celulita u tjedan dana bez muke?

Kako se riješiti celulita u tjedan dana također podrazumijeva kretanje i fizičku aktivnost. Bitno je se znojiti što više jer upravo tako ćete potaknuti topljenje celulita.

Kardio vježbe kao što su bicikliranje, trčanje ili hodanje su vam dobar saveznik u ovoj borbi. Ujedno, izvođenje vježbe plank vam isto tako može pomoći kod rješavanje problema s celulitom.

Isto tako, kako se riješiti celulita u tjedan dana je kroz primjenu nekih kozmetičkih preparata i metoda. Jedna od boljih metoda je kroz tuširanje, jer ona potiče cirkulaciju, posebice ako kombinirate hladnu i toplu vodu.

kako se rijesiti celulita
Kako se riješiti celulita u tjedan dana također podrazumijeva kretanje i fizičku aktivnost.

Najnormalnije se otuširajte u toploj vodi, te potom tuširanje završite u hladnoj vodi, i to napravite postepeno krećući se od stopala dalje prema gore.

Tokom tuširanja je bitno raditi piling na bedrima kako biste potaknuli povlačenje celulita. U borbi protiv celulita odnosno narančina kora kako se još na domaćem naziva, vam mogu pomoći masaže, bilo da ih si sami radite ili idete kod profesionalne osobe na to.

I za kraj, bitno je se moći nositi sa stresom i pronaći načina kako se opustiti, jer celulit može isto tako nastati zbog stresa.

Izvorni članak

Preporuka za vas:

Komentariši