Lifestyle

Myrkl tablete – djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Myrkl tablete djelovanje

Myrkl tablete su namijenjene konzumiranju prije ispijanja alkoholnih pića kako bi se izbjegao mamurluk koji slijedi kod prekomjerne konzumacije alkohola. Ovaj dodatak prehrani su zapravo skupina vitamina na prirodnoj bazi čije djelovanje je dokazano da pomaže kod uklanjanja mamurluka, ujedno je pogodno za vegane.

Uz vitamine sadrži i patentiranu formulu AB001 TM, koja je sastavljena od vrlo učinkovitih bakterija i L-cisteina. Vitamin B12 je glavni vitamin koji pomaže u uklanjanju mamurluka jer otkladnja umor i iscrpljenost, omogućava normalan metabolizam u stvaranju energije tijela, omogućava normalnu psihološku funkciju i normalno funkcioniranje živčanog sustava.

Myrkl tablete se uzimaju dva sata prije konzumiranja alkohola i to dvije tablete u 24 sata kako bi učinkovito djelovale. Prije konzumacije ovih tableta potrebno je proučiti sve sastojke kako ne bi došlo do alergijske reakcije s obzirom da sadrži kulture mikroorganizama Bacillus, Subtilis, Bacillus Coagulans, L-cisterin, hidroksipropil metil celulozu, mikrostatičnu celulozu, sastojke protiv zgrušavanja, silicijev dioksid, magnezijeve soli masnikh kiselina, cijanokobalamin i dekstrin.

Myrkl tablete nuspojave

Proizvođač tvrdi da Myrkl tablete nemaju nuspojava jer su prirodnog porijekla, no nuspojave koje pretjerivanje s alkoholom dolaze su svakako mamurluk koji se očituje kao tjelesna, psihička i kognitivna iscrpljenost. Dehidracija i pad šećera dan poslije, smetanje glasnih zvukova, probavni problemi koji se mogu ili ne moraju pojaviti svakako su poznati osobama koje su više nego jednom pretjerale s alkoholom.

Upravo Myrkl tablete svojim djelovanjem ako ih konzumirate dva sata prije nego krenete s alkoholom uklonit će veći dio znakova i simptoma mamurluka, dehidraciju ove tablete neće moći ukloniti pa ćete ipak sljedeći dan morati piti više tekućine nego uobičajeno. Također nisku razinu šećera trebat ćete nadoknaditi redovitim obrocima čak iako osjećate mučninu i nije vam do jela jer vas možda i želudac boli od alkohola.

Velika većina je nakon pretjerivanja alkoholom sama sebi obećavala nikad više, no taj nikad više uvijek se ponovi, a ove tablete mogu olakšati da dan nakon alkoholiziranja lakše prebrodite.

Myrkl tablete iskustva i cijena

Iskustva osoba koje su uzele Myrkl tablete prije konzumiranja alkohola su pozitivne i dan iza su osjećale manje umora, iscrpljenost je bila manja, bez obzira koja je količina alkohola bila večer prije konzumiranja. Mamurluk je ono što treba očekivati dan poslije konzumiranja alkohola, a upravo ove tablete olakšavaju da se lakše prebrodi umor, iscrpljenost, psihička, kognitivna usporenost.

Dehidracija je nešto što ćete morati riješiti uz puno tekućine dan poslije i Myrkl tablete ne mogu nadoknaditi tekućinu. Osobe koje vole tokom radnog tjedna navečer izaći i opustiti se iako je sutradan radni dan i treba se rano probuditi i raditi kao da se nije konzumiralo alkohol pozdravljaju ovaj dodatak prehrani i smatraju ga spasom za dizanje energije tijela.

Svakako prije konzumacije provjerite da niste alergični na neki od sastojaka, a s obzirom da se radi o prirodnom dodatku prehrani svojim djelovanjem može samo pomoći tijelu nakon toksičnog alkohola koji organizam iscrpljuje, a ove tablete će pomoći da se tijelo prije oporavi nakon alkohola.

Tagovi:

#Myrkl #tablete #djelovanje #nuspojave #cijena #iskustva
Izvorni članak