win

Besplatni tipovi – složi dobitan listić

Besplatni tipovi mogu vam biti od pomoći kada želite složiti dobitan listić.

Danas je veoma teško sastaviti dobitan listić, posebno ako stavljamo više parova na jedan listić. Sport i sva natjecanja su sve izjednačenija kvalitetom, pa je sve teže pogoditi ishod nekog sportskog meča i utakmice. Zbog toga igrači koriste različite informacije kako bi složili dobitan listić.

Da bi predvidjeli rezultat sportskog događaja, potrebno je znati doslovno sve o sudionicima utakmice, a sve trendove možete pratiti i na portalu bet365. Na svim razinama se proučava statistika, kako bi se pronašle informacije koje mogu pomoći oko sastavljanja listića.

Zbog svega toga bilo je za očekivati da će se na internetu pojaviti web stranice i profili na društvenim mrežama gdje će vam se nuditi besplatni tipovi svakoga dana. Ovdje se podrazumijevaju tipovi koji su dobro razrađeni i koji bi sa velikom vjerojatnošću trebali proći. Bez ikakvog straha, ali sa dozom opreza kod ulaganja novca, odaberite nešto iz ponude besplatnih tipova i složite svoj dobitan listić.

besplatni tipovi
Sport i sva natjecanja su sve izjednačenija kvalitetom

Besplatni tipovi na forumu

Bili vi iskusni igrač ili manje iskusni kada je klađenje u pitanju svakome trebaju besplatni tipovi. Besplatne tipove za klađenje možete pronaći na forumu ili informativnim portalima kao što je bet at home, gdje dugogodišnji igrači i igrači koji vode statistiku i veoma su informirani o nekoj momčadi ili sportašu, svaki dan objavljuju najvjerojatnije ishode sportskih susreta. Druga prednost foruma i besplatnih tipova je u tome što je veoma teško pratiti sve sportove i sve lige natjecanja, a na forumu možete pronaći forumaše koji se razumiju u pojedine sportove. Dakle možete iskoristiti njihovo znanje i dugogodišnje iskustvo u klađenju.

Besplatni tipovi su posebno dobri svima vama koji tek krećete sa klađenjem, pa za početak možete koristiti ponuđene parove i predviđene rezultate sportskih susreta, dok sami ne steknete potrebno iskustvo i znanje u klađenju. Koliko god netko poznavao prilike u određenom sportu, jako je teško pogoditi nekoliko sportskih susreta iz iste lige natjecanja. Zbog toga je dobra taktika birati besplatne tipove iz različitih sportova i liga natjecanja, te od takvih parova složiti dobitan listić.

Besplatni tipovi – kako ih odabrati

Besplatni tipovi su upravo to, savršena besplatna informacija koja će vas približiti sastavljanju dobitnog listića. Ipak, mnogi se tipovi prikazuju kao dobitnima i bez obzira što su besplatni, trebali bi dobro provjeriti tko vam ih nudi i koja je uspješnost prijašnjih tipova ponuđenih od iste osobe ili stranice. Naravno, nitko vam ne može ponuditi tip koji će sigurno proći, ali neki igrači zaista mogu jako dobro predviđati rezultate sportskih događaja i to sa postotkom uspješnosti većim od 70 posto. 70 posto uspješnosti u klađenju je jako puno, jer uz pametan odabir uloga i na duže staze možete ostvarivati značajne dobitke.

Neka besplatni tipovi budu vaš prvi odabir, ali svakako igrajte pametno i odgovorno se kladite sa adekvatnim ulozima. Na internetu možete pronaći recenzije i ocjene pojedinih stranica koje nude besplatne tipove, pa svakako iskoristite i tu informaciju prije nego odaberete sa kim ćete surađivati i od koga ćete preuzimati dobitne tipove za klađenje.

besplatni tipovi

Sistemi sportske prognoze

Sjetite se samo koliko ste puta promašili samo jednu utakmicu na svojim tiketima ili osjećaj kada morate bacati tiket već nakon prvog para.

Ako tipujete 3 od 4 utakmice, to znači da od napisana četiri para, treba da pogodite najmanje tri.

Dobar sistem vam omogućava da više da dobijete ili manje da izgubite. U zavisnosti od vaših sposobnosti i afiniteta klađenja, svako ima sistem koji mu odgovara.

Složenost sistema se sastoji od dva ili više sistema, s ili bez fikseva. Ovaj sistem najčešće koriste iskusniji kladioničari, odnosno, osobe koje imaju malo veće znanje za ovu problematiku.

Uvijek imajte na umu da je kroz povijest bilo bezbroj kladionica koje su mogle predvidjeti točan ishod, ali zbog nediscipline nisu postigle trajni uspjeh. Princip je jednostavan: odredite koliko novca možete izdvojiti samo za klađenje i nemojte ga premašiti niti ako “započnete” ili ako izgubite. Iako je jednostavan, nekim je ljudima to teško primijeniti u praksi jer ih svladaju osjećaji.

Posebno je teško podnijeti niz poraza. Dakle, upamtite sljedeće :

  • Kladite se u zabavu, a ne zarađujte novac.
  • Ograničite vrijeme klađenja.
  • Ne kladite se u novac namijenjen za druge svrhe (troškovi života, darovi za djecu ().
  • Ne posuđujte novac za klađenje.
  • Ne jurite gubitke.
  • Ne kladite se kad vam je dosadno ili ste pod stresom ili tužni
  • Ne kladite se kada ste pod utjecajem alkohola ili bilo koje druge tvari (uključujući droge) koja može utjecati na vašu percepciju.
  • Klađenje prilagodite drugim aktivnostima, a ne obrnuto
  • Ne dopustite da klađenje kontrolira vaš život ili da utječe na vaše odnose s obitelji i prijateljima.

Preporučujemo

Komentariši