Sport, win, Zanimljivo

Zicer dana – parovi koje morate odigrati

Zicer dana je sportska utakmica ili meč koji kladionica odabere kao popularne za klađenje

Pojedine kladionice koje posluju u Hrvatskoj imaju svoje ponude u kojima donose nove informacije ligama u različitim sportovima. Navedene informacije se ipak najviše odnose na nogometne lige i to prije svega na prve nacionalne lige. Unutar navedenog sedmičnjaka postoji rubrika u kojoj kladionica donosi zicer dana.

Zicer dana je sportska utakmica ili meč koji kladionica odabere kao popularne za klađenje u toj sedmici. Navedeni su tečajevi za svaku odabranu utakmicu ili meč te se ispod nudi kratki opis tog meča ili utakmice.

Navode se prednosti i nedostaci poput važnih izostanaka u pojedinoj ekipi. Isto tako se može navesti trenutna forma pojedine ekipe ili igrača, ako je riječ o individualnim sportovima, poput rezultati u tenis mečevima . Na temelju kratkog opisa, igrači mogu lakše donijeti odluku na koji par se treba kladiti. Razvoj tehnologije omogućio je prebacivanje usluga kladionica na internet te se na njihovim službenim internetskim stranicama također mogu pronaći informacije o tome koji su ziceri dana za pojedini datum.

Zicer dana na Facebooku

Osim što kladionice iznose svoj zicer dana u svojim ponudama i na svojim internetskim stranica, zicer dana iznose i različite osobe na Facebooku. To najčešće rade uz određenu novčanu naknadu. Naime, na Facebooku postoji veliki broj grupa koje osnivaju raznorazne osobe u kojima navode utakmice i mečeve za koje smatraju da su ziceri dana. Nove klijente privlače prikazivanjem prošlih velikih dobitaka. Za svoju uslugu traže određeni iznos novca i u većini slučajeva garantiraju siguran dobitak. Svoje procjene temelje na svom dugogodišnjem kladioničarskom iskustvu.

Uz to se predstavljaju kao veliki poznavatelji određenih sportskih nacionalnih liga. Uz sve navedeno, određene osobe koje nude ovu uslugu svoje preporuke temelje na dojavama. No, riječ je o nezakonitoj praksi koja može biti pravno sankcionirana. Važno je napomenuti da mogu biti kažnjeni i osoba koja pruža navedenu uslugu i osoba koja koristi tu istu uslugu. Ako se ikada odlučite na prakticiranje ovakve usluge, imajte na umu da je najčešće riječ o prijevari i zbog toga budite vrlo oprezni.

zicer dana
zicer dana

Zicer dana na kladioničarskim forumima

Postoje forumi na kojima razni kladioničari iznose svoj zicer dana. Na forumima osobe najčešće besplatno ostavljaju komentar u kojem navode svoj zicer dana. Pojedini iskusni kladioničar se može specijalizirati za određeni sport u kojem prati par određenih liga ili turnira, ako je riječ o individualnim sportovima. Fokusiranjem na jedan ili dva sporta, kladioničari si omogućuju bolje praćenje aktualnih informacija vezanih za momčadi i igrače. Informacije mogu biti vezane za ozljede igrača, za promjene trenera, za promjene u politici poslovanja kluba, za nove izlazne i ulazne transfere itd. Sve ove informacije utječu na trenutnu formu pojedine momčadi.

zicer dana - parovi koje morate odigrati

Ako kladioničar zna sve informacije o dvije ekipe koje se trebaju suočiti, vrlo vjerojatno će znati ishod njihove utakmice. Treba napomenuti da nitko ne može biti 100 posto siguran u ishod niti jedne utakmice ili meča. No, poznavanje što više informacija o predstojećem meču ili utakmici može povećati šanse za dobitkom. Zbog svega navedenog pojedini kladioničari koji su temeljiti u prikupljanu informacija svoje preporuke za pojedine utakmice govore drugim kladioničarima.

Preporuka

Komentariši