Lifestyle

Hormon rasta iskustva

Hormon rasta iskustva i zašto ga uzimati?

Hormon rasta iskustva – Mnogi sportisti i bodybuilderi dođu do faze treninga kada krenu da razmišljaju o korišćenju različitih preparata koji mogu pomoći u daljem razvoju i napredovanju. Odgovore na pitanje što, kako i zašto koristiti često mogu pronaći na raznim forumima gde mnogi pišu o svojim hormon rasta iskustva. Šta kažu hormon rasta iskustva forum? Krenimo s time zašto ga uzimati. Hormon rasta se koristi primarno u bodybuildingu kako bi se povećao udeo mišićne mase, kao i za sami brži oporavak nakon određenog fizičkog napora.

hormon rasta iskustva

Osim navedenog, hormon rasta isto tako poboljšava sve zglobove i ubrzava proces oporavka. Glavna uloga navedenog hormona je da poveća snagu osobe koja ga uzima i da poboljša njegovu težinu, a to se postiže sagorijevanjem masnoće, tačnije topljenjem suvišne telesne mase koja zatim ide u izgradnju mišića. Istina je da hormon rasta nosi sa sobom i određene nuspojave, ali mnogi često zanemaruju posledice koje mogu nastati jednom kada se prestane s njegovim uzimanjem.

Hormon rasta iskustva i koje su nuspojave uzimanja?

Naučeni smo da čitamo uvek pozitivne recenzije i iskustva, ali isto tako je bitno upoznati se s negativnim utiecajima određenog proizvoda ili preparata. Šta hormon rasta iskustva kažu o nuspojavama? Važno je naglasiti da nuspojave nastupaju tek kada se hormon rasta prestane uzimati, a ne tokom njegovom korišćenja. Isto tako je važno naglasiti da se ne moraju pojaviti sve nuspojave, svaka osoba je drugačija, što znači da će svaka osoba iskusiti drugačiju nuspojavu. Glavne nuspojave mogu uključivati: Pojavu otoka na telu i licu, rizik od nastanka tumora, rizik od razvoja dijabetesa, povećani krvni pritisak, ukrućivanje arterija, glavobolja kao i slabost mišića, povećani loš holesterol i smanjenje dobrog holesterola, promjene u radu štitnjače, visok nivo šećera u krvi.

hormon rasta iskustva

Hormon rasta iskustva govore o tome kako se nuspojave pojavljuju već nakon par meseci kada osoba prestane da uzima hormone rasta. Mnogi muškarci navode kako osete drugačije nuspojave, tačnije samo par njih s gornje liste. Nažalost neke nuspojave se mogu utvrditi samo određenim pregledima i testovima sa strane lekara, što mnogi savetuju da se napravi prilikom završetka uzimanja hormona. Testovi i pregledi će utvrditi da li postoji kakvo unutrašnje oštećenje kako bi se na vreme krenulo s lečenjem.

Neke od poznatijih nuspojava su zadržavanje tekućine u organizmu i oticanje udova, nagle promene raspoloženja i anksioznost, osetljivost kože, oštećenje jetre, nizak krvi šećer, iscrpljenost. Postoji mogućnost da se muškarci suoče sa stanjem koje se zove ginekomastija što zanči da dolazi do razvoja ženskog tkiva dojke. Hormon rasta može da prouzrokuje uvećane šake, stopala kao i crte lica.

Hormon rasta iskustva i kako izgledaju rezultati?

Hormon rasta iskustva navode kako su učinci na telo sledeći: Gradnja mišića, topljenje viška masnoće, pomlađivanje tela i kože, rast kostiju, jačanje ligamenata i hrskavice, ubrzani oporavak nakon treninga, poboljšanje imuniteta, pozitivan uticaj na rad metabolizma, ubrzanje zacjeljivanja rana. Ono što mnogi sportisti, tačnije korisnici hormona rasta u treningu navode kako je za rast mišića potrebno uzimati hormon rasta i još neke steroidne lekove kako bi se postigao maksimalni rezultat u kratkom roku. Doziranje hormona rasta zavisi od godina i od fizičke aktivnosti.

Hormon rasta iskustva takođe navode kako je potrebno prilagoditi i sami trening kada se krene sa uzimanjem hormona rasta. I dok mnogi misle kako se trening mora smanjiti radi uzimanja navedenog hormona, istina je da se on treba prilagoditi. Minimaliziranjem treninga nećemo postići željene rezultate. Trenirati se može svaki drugi dan, rad mišićne grupe se treba podeliti u tri grupei svaki trening treba trajati do dva sata uz ponavljanje vežbi do 8 puta.

Tagovi:

#Hormon #rasta #iskustva 

Preporučujemo

hormon rasta iskustva
Hormon rasta iskustva

Komentariši