Lifestyle

Keto black – što je i kako djeluje?

Što je zapravo Keto black?

Keto black je proizvod koji služi kao dodatak prehrani i osnovna namjena je da se ograniči unos ugljikohidrata kojim će se tijelo dovesti u stanje ketoze. Stanje ketoze je stanje u kojem tijelo koristi masti i ketonski sadržaja u zamjeni za ugljikohidrate te na taj način troši masnoću iz tijela i topi je.

Osnovni cilj korištenja ovog dodatka prehrani je mršavljenje procesom topljenja masnih naslaga iz tijela koje ste taložili godinama. U procesu ketoze tijelo ima dovoljno proteina i ne osjećate glad i potrebu za slatkim i nezdravim obrocima.

Ovaj proizvod trebate koristiti strogo prema uputama proizvođača kakao bi tijelo moglo sagorijevati i potkožne masne naslage. Tijelo je naviklo uzimati energiju iz ugljikohidrata i pa kada ograničite unos ugljikohidrata počinje djelovati ovaj preparat. U međuvremenu u prvih desetak dana korištenja Keto black preparata tijelo će koristiti rezerve glikogena iz mišićnog tkiva i jetre ubrzavajući metabolizam, a vi nećete biti gladni, niti će vas privlačiti slatka hrana koja je izvor ugljikohidrata.

keto black
Keto black ubrzava metabolizam

Kako djeluje Keto black

Keto black djeluje na način da već prilikom prvog korištenja nakon četrdesetak minuta započinje proces trošenja masti. Smanjenim unosom ugljikohidrata tijelo će se kao izvoru energije okrenuti masnim naslagama koje postoje u tijelu i trošiti ih kao izvor energije. Nakon desetak dana korištenja metabolizam tijela će se ubrzati i doći će do stanja koje se naziva ketoza.

S obzirom da Keto black ubrzava metabolizam na taj način i iz tijela izbacuje toksine i jača imunološki sustav. Ovaj proizvod ima učinkovito djelovanje ukoliko želite smršaviti i to smršaviti zdravo bez zdravstvenih problema koje mogu izazvati velika većina dijeta na koje su ljudi spremni pristati i koristiti ih bez obzira na zdravstvene posljedice.

Djelovanje ovog preparata je da smanjuje kilograme topeći masti iz tijela, a da pri tome ne smanjuje mišićnu masu. Upravo suprotno djeluje tako da nadoknađuje glikogen i na taj način potiče izgradnju mišića, a istovremeno utječe na sagorijevanje masnih naslaga tako što povećava razinu ketona u tijelu.

Keto black i prehrana

Kada koristite Keto black preparat začudit ćete se što će vaša prehrana trebati sadržavati i do čak 80% masti, tek po 5% proteina i 5% ugljikohidrata. Ne morate se bojati neće vam nedostajati proteini jer će Keto black odraditi svoj proces ketoze i potrošiti masti koje unosite i masne naslage koje taložite godinama.

Ukoliko ste već isprobali puno dijeta kod kojih niste smjeli unositi masti svakako će vam biti čudno što uz Keto trebate napraviti upravo suprotno, unositi više masti. Ne brinite, upravo to vam je potrebno kako bi ovaj preparat odradio svoje i doveo tijelo u stanje ketoze, kada će trošiti vaše unutarnje masne naslage i vi ćete mršavjeti nenadano brzo.

Trebate znati da ova proizvod neće izazvati diuretičke probleme, niti laksativne, niti ne sadrži hormone tako da neće utjecati na hormonalnu ravnotežu u vašem organizmu. Brojni stručnjaci nutricionisti preporučuju upravo ovaj proizvod osobama koje se bezuspješno bore sa viškom masnih naslaga i sa viškom kilograma.

keto black
Ketoza može pomoći osobi da izgubi neželjenu masnoću

Šta je ketoza

Većina mišića kod muškaraca povezana je s osnovnim muškim hormonom, testosteronom, kojeg ima i u ženskom tijelu, ali u 10 puta manjoj koncentraciji. Odgovor na pitanje kako proizvesti testosteron već smo dali, ali ipak treba spomenuti da je to muški spolni hormon koji također povećava proizvodnju proteina i pomaže u izgradnji mišićne mase u muškom tijelu. Većina mišića znači viši metabolizam jezgre ili, drugim riječima, muškarci sagorijevaju više kalorija, čak i kada gledaju TV sjedeći na kauču.

Neke su žene s vremena na vrijeme u stanju visokog stresa i agresije, a ne govorimo o menstruaciji. Naravno, govorimo o razdoblju dijete, kada više od toga žele jesti ono što vole. Dijeta je najstariji način mršavljenja. U naše vrijeme moguće je odustati od neučinkovite metode odustajanja od hrane i zapravo početi mršaviti na siguran i učinkovit način uz Istinu o keto crnim kapsulama za mršavljenje .

Ketoza je prirodno stanje metaboličkog procesa. Kada osoba dosegne ketozu, njeno tijelo sagorijeva pohranjenu masnoću umjesto glukoze.

Kada vaše tijelo razgrađuje masnoće, u krvi se počinju nakupljati kiseline koje se nazivaju ketoni. Ovi ketoni zatim napuštaju tijelo u urinu. Prisutnost ketona u krvi i urinu ukazuje da je osoba ušla u stanje ketoze .

Ketoza može pomoći osobi da izgubi neželjenu masnoću jer tijelo počinje razgrađivati zalihe masti umjesto da se oslanja na ugljikohidrate za energiju. Osim toga, neka istraživanja sugeriraju da ketoza može pomoći u suzbijanju apetita, što također može potaknuti gubitak težine.

Za više na temu Keto dijeta pogledajte video:

Pročitajte još zanimljivih članaka

Komentariši