ČOVIĆ OTKRIO USLOVE ZA OSTANAK U ZVEZDI: Nema nikakvih teorija zavere, ne zanimaju me dešavanja u okruženju!


Čeka savete drugih ljudi.

Predsedniku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću, nedavno je istakao mandat, pa će o novoj kandidaturi dobro razmisliti. On je istakao da će se rukovoditi savetima lekara, ali će poslušati i ljude koji rade i pomažu crveno-belima.

Kako bi i tu eliminisali teorije zavere, niko ne zazire ni od koga, niti zbog činjenica da ne može kao drugi da zahvati iz bunara želja na dnevnom nivou…Jednostavno je -rukovodiću se samo savetima lekara, dobronamernih ljudi koji rade i pomažu Crvenoj zvezdi, ali i statusom koji imamo u ovom društvu, počeo je Čović intervju za Blic.

Zatim je dodao je ponosan na sve što je Zvezda uradila u njegovom mandatu. Takođe, dao je do znanja i da ga ne zanima ništa što nema veze sa njegovim klubom.

Apsolutno me ne zanima šta se dešava u našem okruženju i vidim da mnoge poprilično iritira što nemamo nikakav stav, reakciju na nešto što nema veze sa našim klubom niti našim finansijama. I tako će i ostati, a teorije zavere ne možemo da sprečimo niti ćemo gubiti energiju na to, zaključio je Nebojša Čović.

Source link

Možda vas zanima

Komentariši