DELIJE U OČAJU: Velobrt u zadnji čas – miljenik navijača Zvezde ipak ne dolazi na Mali Kalemegdan?


Navijači Crvene Zvezde se potajno nadaju da će se Stefan Jović vratiti na Mali Kalemegdan.

Već je delovalo da je će ovaj transfer uskoro biti realizovan, međutim, stvar je gotova tek kada sjajni plej stavi paraf na ugovor.

To još uvek nije učinjeno, i veliko je pitanje da li će uopšte biti. Naime, Stefan Jović je sve dalje od povratka u crveno-belu familiju, saznaje ‘MaxbetSport’. Dogovoro sa dve strane još uvek nije postignut, iako je delovalo da je samo pitanje dana kada će nova ‘bomba’ na Malom Kalemegdanu eksplodirati.

Stefan Jovic KLS Kosakraska liga Srbije, Crvena Zvezda – Mega polu finale 6.6.1017. JUN 6. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Vreme otkucava, a Crvena zvezda pod hitno mora da ‘reši’ pitanje plejmejkera. Za sada, crveno-beli dres obukli su Nikola Ivanović, Luka Mitrović, Eron Vajt i Nikola Kalinić.

Podsetimo, Stefan Jović je član najuspešnije generacije u istoriji Crvene zvezde koja je uspela da osvoji tripl krunu u sezoni 2014/15. Ujedno je i rekorder Evrolige sa 19 asistencija koje je upisao u pobedi Crvene zvezde protiv Bajerna u sezoni 2015/16.

 Source link

Možda vas zanima

Komentariši