Dobili smo najtežeg mogućeg rivala…


Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je njegov tim izvukao potencijalno najtežeg rivala u trećem kolu Lige konferencija.

Žrebom u Nionu danas je odlučeno da će austrijski LASK biti naredni rival pobednika duela između Vojvodine i Panevežisa.

„Panevežis je ozbiljan rival i najpre mislimo o dvomeču sa litvanskom ekipom. Na prvu loptu, LASK je sigurno najteži mogući protivnik kojeg smo mogli da izvučemo, ali nećemo se unapred predavati. To je fudbal, otvorena igra, sve je uvek moguće i siguran sam da ćemo analizom, kada na nju dođe red, pronaći njihove mane i suprotstaviti se najbolje što umemo“, rekao je Đorđević za klupski sajt.

Slavoljub ĐorđevićFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Slavoljub Đorđević

Vojvodina će, ako joj sve bude išlo po planu, ugostiti LASK petog avgusta, dok je potencijalni revanš sedam dana kasnije.

Novosađani najpre treba da eliminišu Panevežis, kome gostuju u četvrtak u 17.30, a potom dočekuju 29. jula u 20 sati na stadionu „“Karađorđe““.

Ne propustite:

BILA JE PONOS JUGOSLAVIJE, NAJBOLJA NA PLANETI, A ONDA ŠOK Sa 22 godine se povukla, a evo kako sad izgleda i šta radi Mateja Svet /VIDEO/

LJUBAVNI ČETVOROUGAO! Fatalna glumica, među najlepšim na svetu, otkinula za 12 godina mlađim klincem, a on se odrekao i nje i nerođenog sina!

Nije slučajno, Novak otkrio ZAŠTO BORAVI U CRNOJ GORI pred OI! Mnoge ostavio bez teksta, a za crnogorske tenisere rekao: Kako da ne, pa oni su svi naši!

ONA je vlasnica najbolje ZADNJICE u sportu, a sada prodaje GOLE SLIKE na SAJTU ZA ODRASLE! /VIDEO/

Video: Atletičarke koje ne smeju na Olimpijske igre

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši