HRVATSKI SPORT ZAVIJEN U CRNO! Bivši fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći!U saobraćajnoj nesreći u Poljancu kod Ludbrega, pogionio je Slobodan Sudec (47), bivši fudbaler Varteksa i Slaven Belupa te trener Podravine.


Nesreća u kojoj je stradao dogodila se u 16:37 u Varaždinskoj ulici, kod kućnog broja 64. Prema policijskom izveštaju, “došlo je do sletanja ličnog vozila sa puta i udaranja u dvorišnu ogradu, a vozač, muškarac starosti 47 godina, na mestu je preminuo.

Sudec je, pet sezona proveo u prvoligašima Varteksu, tri u Slaven Belupu te jednu u Celju, dok je kao trener osvojio pet nižerazrenda trofeja trenirajući Podravinu iz Ludbrega i Plitvicu iz Selnika.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=234&loc=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fsport%2Ffudbal%2F3712865%2Fslobodan sudec slaven belupo varteks fudbal smrt saobracajna nesreca&referer=https%3A%2F%2Fwww.kurir

“S velikom tugom moramo vas obavestiti da nas je nakon teške saobraćajne nesreće danas napustila naša legenda Slobodan Sudec. Našem prijatelju želimo da počiva u miru i da za nas navija na nekom boljem mestu. Suki, hvala za sve!” piše na stranici Slaven Belupa na Fejsbuku.

Kurir sport

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši