INIJESTA JE DOŽIVEO ISTU SUDBINU KAO MESI: Imao je šta da kaže o njegovom ODLASKU IZ BARSE!“Ne znam da li je ´iznenađen´ dobra reči”


Stižu komentari sa različitih adresa vezani za prelazak Argentinca na Park Prinčeva.

Igrali su zajedno 14 godina u Barseloni, osvojili sve što klupski fudbal može da ponudi i to više puta. Obojica su napustila klub iz Katalonije. Andres Inijesta je otišao u japanski Visel Kobe pre tri godine, a sada komentariše prelazak Lionela Mesija u Pari Sen Žermen.

A214DE9D C55F 4EEE AFF0 2896C47DA271

foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

Kako kaže čuveni španski vezista, biće mu teško da gleda Mesija u PSŽ-u.

“Biće teško gledati ga u nekom drugom dresu, a da to nije Barselonin”, rekao je Inijesta AFP-u.

Inijesta kaže da ne misli da će se nekada ponoviti i dogoditi novi Mesi.

“Ne znam da li je ´iznenađen´ dobra reči, ali nekada okolnosti diktiraju stvari. Ne znam šta se dešavalo iznutra, ali ovo je situacija sa kojom će ljudi morati da se izbore. Nikada nisam video igrača kao što je on. I mislim da nikada neću ni videti. Samo kada pogledate šta je sve radio i to dugo vremena”, kaže Inijesta.

“Naravno da bi bilo sjajno vratiti se. Proveo sam mnogo godina tamo. To je moj dom i voleo bih da budem tamo gde sam cenjen i voljen. Ali, ne znam koji će mi biti sledeći korak. Ne znam da li ću raditi kao trener, sportski direktor ili nešto slično. Vreme će pokazati”, rekao je Inijesta.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši