JOKIĆ POJASNIO SITUACIJU KOD ISKLJUČENJA: „Hteo sam da dam energije timu, možda malo i da promenim način suđenja“!Bila je ova zabavna sezona do poslednje četiri utakmice


Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić je jutros pretpeo metlu, odnosno ispadanje iz plej ofa od Finiks Sansa sa 4:0.

Nikola je na ovom poslednjem meču koji se igrao jutros bio isključen zbog sukoba na terenu sa Kameronom Pejnom koji su sudije okarakterisale kao faul druge kategorije i dodelili Nikoli isključujuću grešku, zbog koje je on napustio parket.

Novi MVP NBA lige se posle meča oglasio, gde je objasnio da on uopšte nije hteo da se obračuna sa rivalom, nego je krenuo agresivnije na loptu.

– Želeo sam da promenim ritam igre. Hteo sam da dam energije timu, možda malo i da promenim način suđenja. Zato sam napravio grub faul. Da li sam ga udario ili nisam? Ne znam… Izvinjavam se ako jesam. Nije mi bila namera da ga udarim u lice ili da ga povredim – kazao je Jokić.

– Bila je ova zabavna sezona do poslednje četiri utakmice – zaključio je kratko srpski centar.

Videćemo hoće li posle ovog ispadanja Jokić biti na raspolaganju selektoru Kokoškovu za kvalifikacione mečeve koje se igraju za plasman na Olimpijske igre. Koje su na programu od 29 juna do 4. jula i igraće se u Beogradu, i to u hali “Aleksandar NIkolić”.

Izvor: Espreso

Source link

Možda vas zanima

Komentariši