NEKADAŠNJI GOLMAN CRVENE ZVEZDE SE VRATIO U SUPERLIGU: Svetski šampion će braniti boje Spartaka!


Veliko pojačanje za ekipu iz Subotice!

Publika će na terenima širom Srbije imati priliku da ponovo gleda dobro poznato lice. Nekadašnji golman Crvene zvezde Filip Manojlović je potpisao ugovor sa Spartakom iz Subotice. Ekipa koju sa klupe predvodi trener Vladimir Buač će biti bogatija za golmana koji je sa mladom selekcijom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Filip Manojlović novi je član Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv. ⚪🔵 Novog igrača predstavio je Vladimir Torbica Manojlović rođen 1996 godine je golman. Poznajemo ga iz Superligaškog društva, a poslednjih godina svoju karijeru je gradio u inostranstvu. Ovom prilikom mu želim dobrodošlicu, da se što bolje predstavi subotičkoj publici i nametne stručnom štabu – piše na Instagram profilu ekipe iz Subotice.

Filip Manojlović se zahvalio na poverenju .

-Dete sam Crvene Zvezde tamo sam završio omladinsku školu, a zatim sam karijeru nastavio u Španiji. Branio sam u svim mlađim kategorijama u reprezentaciji Srbije, bio sam i sa selekcijom koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu. Nažalost u Španiji sam imao neke povrede i sada sam se vratio u Superligu u subotički Spartak. Želim da pomognem ekipi i timu i da zajedeno napredujemo – rekao je Filip.

Filip je tokom karijere branio za Crvenu zvezdu, Sopot, Bežaniju, Bačku, Hetafe, Panionios i San Sebastian Rejes. 

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši