Objavljena je satnica: Novak sutra protiv Zvereva u drugom terminu na centralnom terenu

Nema odmora za Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama, sutra i zvanično kreće po medalju. Nadamo se onu nasjajniju.

Poznati su termini sutrašnjih mečeva na teniskom turniru u Tokiju. Đoković će polufinale singla protiv Aleksandra Zvereva iz Nemačke igrati u drugom terminu na centralnom terenu što znači da ga opet na terenu možemo očekivati oko 10 časova kao danas. Sve zavisi od prvog meča na centralnom terenu u kojem se igra prvo polufinale muškog singla između Rusa Karena Kačanova i Španca Pabla Karenja Buste. Oni svoje polufinale počinju u 8.00 časova po našem vremenu i Novak izlazi na teren kada oni završe. Po lokalnom vremenu bi to trebalo da bude oko 17.00 časova što znači da ipak nije po onoj najvećoj vrućini.

Program na centralnom terenu zatvara finale muškog dubla u kojem se sastaju Hrvati. Čilić i Dodig u jednom, donosno Mektić i Pavić u drugom paru.

Što se tiče miks dubla, Novak Đoković i Nina Stojanović će (ako prođu današnje četvrtfinale) polufinale igrati na terenu broj jedan u trećem po redu terminu. Program počinje duelom za treće mesto u konkurenciji muških parova, potom ide prvo polufinale miksa između kombinacija Pavljčenkova/Rubljev (Rusija) i Barti/Pirs (Australija) i onda bi na teren trenbalo da izađu Novak i Nina. Taj meč možemo očekivatu u terminu oko podne po našem vremenu. Otprilike kao danas…

Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši