Panter je stigao u Beograd! Amerikanac OSTAO U ČUDU, kada je čuo koliko se trenira kod Željka Obradovića!


Foto: Youtube/BC Partizan TV / screenshot

Prvo veliko pojačanje od povratka Željka Obradovića na klupu Partizana bio je Kevin Panter.

Američki bek koji dobro poznaje srpsku prestonicu iz vremena kada je igrao za Crvenu zvezdu, danas je stigao u Beograd i biću tu za zvaničan početak priprema crno-belih, koji je zakazan za ponedeljak

Po dolasku, Panter je podelio prve impresije.

– Dobar je osećaj biti ponovo ovde. Video sam meni poznate stvari. Znam dovoljno o svemu, ali želim da naučim još više. Srećan sam i jedva čekam da počnem da radim, rekao je Panter za klupsku televiziju.

Crno-beli su već počeli sa treninzima, na kojima rade uglavnom domaći i mlađi igrači, a kada je čuo da ih trofejni trener na terenu drži i po tri sata, Panter je bio poprilično iznenađen.

– Tri i po sata? Svi moraju da rade ono što treba. Moramo da budemo spremni za dobru godinu, istakao je Panter.

Amerikanac je istakao da ne može da dočeka da počne rad sa najtrofenijim evropskim trenerom, te da se raduje susretu sa Zekom Ledejom, saigračem iz prošle sezone.

– Naravno da sam uzbuđen i jedva čekam da radim sa Željkom. Sviđa mi se što ću ponovo igrati sa Ledejom. Dobro smo se slagali u Milanu. Lepo je što ćemo ponovo sarađivati.

Očekivanja su velika.

– Za mene je sve ovo motiv više, treba da izađeš na teren, da se zabaviš i radiš ono što voliš. Želim da pobeđujemo, da imamo dobru sezonu. Uvek sam pobeđivao do sada, želim da osvojimo što više trofeja, zaključio je Panter.

Podsetimo, prethodnih dana su stigli i ostali igrači, koji su ovog leta dogovorili saradnju sa crno-belima, a zajedno sa Panterom, u Beograd se vratio i Vilijam Mozli.

Video: Navijači Partizana napunili halu „Ranko Žeravica“

Source link

Možda vas zanima

Komentariši