PRESUDILA JE LJUBAV PREMA ZEMLJI: Srpski reprezentativac mogao da igra za Holandiju ili BiH, ali je izabrao ORLOVE!


Deluje da smo spremni za nove izazove.

Fudbaleri Srbije, od ove nedelje su ponovo na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Šiksiju. Orlovi su trenirali u centru FSS, a Nemanja Gudelj je u razgovoru za „sportsport.ba“ otkrio da je mogao da bira između 3 reprezentacije, ali i da je odluka došla iz srca.

Istina, mogao sam da biram između tri reprezentacije i mislim na kraju da sam napravio pravu odluku u svom životu. Odluka je došla iz srca i mislim da sam pravilno postupio. Igram godinama za Srbiju i to mi je čast, ali i obaveza da na svakom okupljanju i utakmici opravdam taj poziv, počeo je Gudelj.

U nastavku razgovora, Gudelj je otkrio da ima odličan odnos sa selektorom i da ga je upoznao još pre 2 godine dok je nastupao u Kini.

Imam odličan odnos sa selektorom Stojkovićem, upoznao sam ga još pre dve godine kada sam igrao u Kini, a on je u istom gradu bio trener drugog kluba. Stvarno dobar odnos imamo i sada u reprezentaciji Srbije. Imam dobru minutažu u reprezentaciji, ja sam tu već sedam godina, a za igrača je najvažnije da igra i verujem da će tako ostati i ubuduće, zaključio je Gudelj.

Posebnu podršku pred put u Luksemburg imao je i Dragan Stojković Piksi.

DOSADAŠNJI REZULTATI:

SRBIJA – Republika Irska 3:2

SRBIJA – Portugal 2:2

Azerbejdžan – SRBIJA 1:2

SRBIJA – Luksemburg 4:1

Republika Irska – SRBIJA 1:1

9.10 Luksemburg – SRBIJA

12.10 SRBIJA – Azerbejdžan

14.11 Portugal – SRBIJA

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši