Real PROGUTAO PONOS i novim potezom saterao PSŽ uza zid


Foto: Yoan Valat / EPA;

Biće ovo pakleni poslednji sati prelazni roka do sutra u ponoć!

Gomila transfera pršti na sve strane, ali cela fudbalska planeta čeka samo jedan – Kilijana Mbapea u Real Madridu!

A stanje stvari je takvo da je situacija dovedena do tačke ključanja: Mbape insistira na odlasku iz Pariza, Real steže obruč, PSŽ se brani, ali i strepi.

Ključna stvar u celoj priči je volja igrača. On ni pod razno ne želi da potpiše novi ugovor sa “svecima”. Odbio je tri ponude kluba sa “Parka prinčeva”, a aktuelni ugovor mu ističe za 10 meseci i tada će otići bez obeštećenja.

Pred Pari Sen Žermenom je mnogo teška odluka: prihvatiti veliki novac sada ili ne dobiti ništa za godinu dana, piše Mozzart sport.

Prva ponuda od 160.000.000 evra je glatko odbijena. Potom je Real digao na 170.000.000 plus 10.000.000 kroz bonuse uz poruku da je to poslednja ponuda. PSŽ je i to odbio. Doduše malo teže nego prvu.

Kada su u Realu videli da nema šale i da ne mogu tek tako da priteraju Parižane uza zid, sevnula je i treća ponuda iz španske pretsonice. Najnovije informacije glase da “kraljevski klub” nudi 170.000.000 evra fiksno i 30.000.000 kroz bonuse. Realno ostvarive bonuse.

Ranije se spekulisalo da je PSŽ postavio granicu na 200.000.000 evra i da želi što skuplje da proda kožu kada već nema pregovarački kapacitet na svojoj strani. Ozbiljni izvori iz Francuske su tvrdili da Naser Al Kelaifi pokušava da natera Real za sumu od 222.000.000 evra kako bi oborio svetski rekord Nejmarovog transfera.

Sada se čeka odgovor Pari Sen Žermena na treću ponudu. A za to vreme u zvaničnim prodavnicama Pari Sen Žermena više nema Mbapeovih dresova…

VIDEO: „Bomba“ koju ljubi Mbape

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši