STANKOVIĆ PONOVO PRIČAO O DEGENEKU: Onaj ko ne igra je uglavnom najbolji, ne vidim dramu i verujem u momke! (VIDEO)


Mogli su crveno-beli više.

Fudbaleri Crvene zvezde će u Moldaviju ići sa rezultatom 1:1 iz Beograda. Izabranici Dejana Stankovića nisu uspeli da dođu do pobede na stadionu Rajko Mitić, a trener crveno-belih je ponovo upitan oko statusa Miloša Degeneka.

Uglavnom, onaj ko ne igra – on je najbolji, uvek može da se napravi takva situacija i neprijatno pitanje. Uvek sam kroz karijeru naučio da oni koji ne igraju, da su oni najbolji. Ovako verujem u momke, ne vidim dramu, svako može da je napravi, ja je nemam dok se sve ne završi, počeo je Stanković i dodao:

Mi igramo sa onim što imamo, gledamo da svako bude maksimalno pripremljen, ne mogu sa nekim 90 minuta, ako nema snage. Sigurno je da će se Dioni podići, niti bolji, dao je dva gola zadnje dve utakmice. Večeras je možda bio ispod očekivanja, ali je opet ispunio kvotu, dao je gol, možda je mogao bolje u polju, da se neka lopta više zadrži. Ali imamo mi adute, momci su igrali kao lavovi, publika gurala, sigurno je lepo pobediti pred ovakvom publikom, ali i oni sad treba da rade da nas pobede, istakao je trener Zvezde.

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia)
Beograd, 02.08.2021.
foto: Starsport.rs ©

Potom je Stanković progovorio i o crvenom kartonu Kange u 58. minutu. Istakao je da je možda mogao da predvidi šta će da se desi, ali i da ne želi da svaljuje krivicu ni na koga.

Fudbal je čudo. Da sam znao da će da dobije crveni, zamenio bih ga na poluvremenu, kao što sam to uradio sa Sanogom kada je startovao u drugom poluvremenu i napravio prekršaj. Reagovali smo odmah. Ne želim da svaljujem krivicu ni na koga. Ne valja ekipu ostaviti sa igračem manje na terenu, ali možda sam i ja mogao da predvidim šta će da se desi i da ostavim Kangu u svlačionici. Nisam vidovit. Faul kod gola je bio malo ishitren, a opet nisam video ni da je Kanga bio blizu drugog žutog kartona, zaključio je Dejan Stanković.

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši