STIŽE PODRŠKA ZA NOVAKA: Moćna poruka legendarnoog odbojkaša!


Osvajač zlatne medalje iz Sidneja uz Novaka!

Novak Đoković nije uspeo da se domogne medalje na ovim Olimpijskim igrama, što ga je veoma potreslo. Jutros je izgubio borbu za bronzu u singlu, dok u dogovoru sa Ninom Stojanović nije izašao na teren u borbi za treće mesto u miks dublu.

Nije lako, ali podrška najboljem teniseru sveta dolazi sa svih strana. Najviše se ističe poruka našeg legendarnog odbojkaša Vladimira Grbića, vlasnika zlatnog odličja sa Olimpijskih igara u Sidneju 2000. godine.

‘Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primier svima šta je i kako igzleda biti olimpijski šampion. Glavu gore, brate, najveći si ikada i nastavi da nas sve inspirišeš.’ – napisao je Grbić na Instagramu.

Foto: Instagram/Screenshot

Naši vaterpolisti su takođe poslali poruku podrške:

‘Hrabri teniski musketar iz Srbije, svojim viteškim mačem probio je Ahilov štit, ispisao jednu od najvećih stranica u istoriji tenisa i redove nove, moderne grčke tragedije, a da se ne potpisuje kao Homer. Možda mnogi nisu videli, ali on je video. Možda se neki nisu usudili ni da sanjaju, ali on je sanjao. Neki nisu verovali, aon jeste verovao. Ne, za Novaka Đokovića, gposodo draga, nema nemogućeg. To je valjda svima jasno.’Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši