Suma POTPISUJE ZA BOGATAŠE, postaje saigrač bivšim zvezdama Čelsija i Monaka!


Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Transfer u finansijski izdašan klub, bi trebao da bude ozvaničen u narednih nekoliko dana.

Nedugo pošto se na buran način rastao sa Partizanom, Sejduba Suma je pronašao sebi novo uhlebljenje I to kakvo. Omaleni ofanzivac je u završnoj fazi pregovora sa ekipom Kuvajt SC, najboljim klubom istoimene zemlje i finansijski veoma moćnim.

Prema pisanju “Telegrafa” Gvinejac bi u naredna dva-tri dana prebao da kompletira pregovore sa pomenutim klubom, koje je prethodnih dana intezivno vodio uz prisustvo svojih zastupnika. Kako se navodi, potpis je sasvim izvestan, pošto je ekipa Kuvajta igraču ponudila finansijski više nego primamljive uslove

Sejduba SumaFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Sejduba Suma

U slučaju da sve prođe prema očekivanjima, Suma neće morati da čeka drugi deo sezone ne bi li se priključio svojim novim saigrčima na terenu. Pošto prelazni rok u Kuvajtu traje do 5. oktobra, on će moći da bude na vreme registrovan i bez problema krene da igra već ove jeseni.

Ekipa Kuvajta SC ove sezone gaji ozbiljne abicije, a u prilog tome govori I činjenica da letos angažovali neka vrlo zvučna imena, kao što su nekadašnji vezista Čelsija Džon Obi Mikel i bivši centarfor Monaka , Dijumersi Mbokani.

Video Piksi: Da preskočimo dve prepreke do „finala“ sa Portugalom


[ad_2]
Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši