TENISKI SVET JE OSTAO U ŠOKU: Fanovi zabrinuti, Nadal najavio kraj karijere – povući će se ukoliko se desi ovo!


Neočekivana izjava španskog tenisera.

Jedan od najboljih tenisera sveta Rafael Nadal šokirao je javnost nakon što je istakao da će se možda ‘povući iz tenisa’, a razlog je taj što misli da više neće biti u takvoj formi kao što je bio nekada.

On je na ovaj način rastužio njegove verne fanove, ali i sve ljubitelje ovog sporta, jer je tenis bez njega nezamisliv. On je već neko vreme van forme, u oba smisla, i fizičkom i mentalnom.

Ne mogu ništa da predvidim u ovom trenutku. Pokušavam da ne mislim o svojim godinama. Ukoliko ne budem fizički i mentalno svež , povući ću se. Pitam se samo koliko će proći vremena pre nego što se to dogodi. Razumem koliko sam srećan što ovako dugo igram. Zahvalan sam tenisu na tome – rekao je Rafael Nadal za japanski magazin „Bunšun“.

U slučaju da se ‘penzioniše’, Rafa će moći da više vremena posveti svojoj fondaciji.

Ja sam u sportskoj industriji. Imam svoju akademiju koja će me držati u kontaktu sa tenisom. Volim da pomažem mladima. Imaću više vremena za svoju fondaciju, koja pomaže decu sa problemima u razvoju. Uopšte se ne plašim života posle tenisa – ispričao je čuveni Španac.Orginalni članak

Možda vas zanima

Komentariši