TEŠKE REČI: Mbape mora da nauči da se ponaša kao i da bude malo skromniji! Na poslednjoj utakmici nije postojaoTeške reči pale na račun Kilijana Embapea


Sedam kola, sedam pobeda. Deluje da sve ide po planu za Pari Sen Žermen. Ali nije baš tako. Skupocen sastav Maurisija Poketina ni pre dolaska Lionela Mesija nije bio posebno popularan među fudbalskim fanaticima – milijarde vlasnika iz Katara su uzrok tome – a ponašanje glavnih zvezda tima ove sezone nije pomoglo pariskom klubu da stekne simpatije prosečnog navijača.

Prvo je Kilijan Mbape hteo u Real, priznajući time da PSŽ još nema sjaj stare fudbalske aristokratije, onda je Mesi odbio da se posle izmene rukuje sa Poketinom, pa se Nejmar sinoć „obračunavao“ sa Aleksandreom Ukiđom, golmanom Meca, fenjerašem Lige 1, koji je pred Svecima pao tek posle gola u sudijskoj nadoknadi.

Branio je Brazilac Mbapea, koji je prethodno provocirao Ukiđu i tako izazvao i oštru reakciju Mecovog trenera Frederika Antonetija.

“Kilijan Mbape mora da nauči da se bolje ponaša ako hoće da ga ljudi vole. Volim tog igrača, veoma je jak, ali bi mu koristilo kad bi bio malo skromniji“, rekao je Antoneti.

Posebno skroman mogao je da bude posle partije u Mecu. Ugledni Ekip je Mbapeovu igru ocenio „trojkom“, dok je Ašraf Hakimi recimo dobio „osmicu“. Antoneti je to ovako objasnio.

“Na ovoj utakmici, Mbape nije postojao“.

Strašan tim. Sa potencijalom da postane najomraženiji tim Evrope.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši