VAKCINIŠI SE I POMOZI MALOJ VANJI – FSS, Grad i „Mozzart“ U HUMANITARNOJ AKCIJI UOČI MEČA „ORLOVA“!


Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Svako ko primi vakcinu na punktu kod stadiona 4. septembra, dobija kartu za utakmicu protiv Luksemburga i ulazi u igru za vredne nagrade, a Mozzart za svakog vakcinisanog donira 5.000 dinara za lečenje male Vanje Malović

Vakciniši se, gledaj “orlove” i pomozi Vanji da bude pobednik! Fudbalska reprezentacija Srbije 4. septembra od 18 časova protiv Luksemburga igra četvrto kolo kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a na stadionu “Rajko Mitić” se nastavljaju još dve borbe – za suzbijanje epidemije i za tromesečnu bebu Vanju Malović koja boluje od spinalne mišiće atrofije.

Grad će ispred stadiona postaviti vakcinacioni punkt, a za svakog vakcinisanog u ovoj humanitarnoj akciji, kompanija Mozzart izdvaja 5.000 dinara za fond još jedne bebe kojoj je potrebno 2,5 miliona evra za najskuplji lek na svetu.

Budi humanFoto: Promo

Budi human

Svako ko donese važnu odluku i primi prvu dozu baš na stadionu, dobija ulaznicu za meč, ali i priliku da osvoji vredne nagrade: Sony playstation 5, dresove fudbalera, majice, vaučere za klađenje…

Izvlačenje dobitnika je odmah po završetku utakmice na samom stadionu, kada će spiker objaviti pobednike ove igre na humanost.

– U prethodnom periodu, pokazalo se da velike akcije znatno ubrzavaju proces sakupljanja velikog iznosa novca koji je potreban deci oboleloj od SMA. Posle licitacije Ronaldove trake i dresova svetskih zvezda fudbala u borbi za Gavrilovu pobedu, kompanija Mozzart je želela još jednom da skrene pažnju javnosti na ovaj problem i uključi što više ljudi i u Vanjinu borbu. Pozivamo sve koji to do sada nisu uradili da se vakcinišu, podrže naše fudbalere i budu humani, a u saradnji sa našim prijateljima iz FSS potrudili smo se da obezbedimo i vredne nagrade – naglasio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Budi humanFoto: Promo

Budi human

Vakcinacija zainteresovanih građana biće 3. i 4. septembra od 8 do 16 časova.

Donesi odluku, vakciniši se i pomozi Vanji!

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši