REKAO JE DA ĆE VOLTERS DOĆI, SADA IMA NOVE INFORMACIJE: Italijan ‘dovodi’ beka i NBA pojačanje u Beograd!


Videćemo da li će biti u pravu i ovaj put.

Nakon što je Lendri Noko otišao iz Crvene zvezde u Baskoniju, pozicija centra u redovima aktuelnog šampiona ABA lige je ostala upražnjena. Jedini koji je pokriva, trenutno je Ognjen Kuzmić, koji sezonu sigurno ne može da iznese sam.

Prema navodima italijanskog novinara Luke D’Aleksandra, Greg Monro će pojačati Crvenu zvezdu. Alesandro je je među prvima objavio vest o pregovorima i dolasku Nejta Voltersa nazad u Beograd, ali i pored toga, Italijan ipak nije dovoljno pouzdan insajder.

U nastavku njegove vesti na Tviteru stoji i da je prva opcija koju Crvena zvezda želi na poziciji beka šutera Ostin Holins. On je proteklu sezonu proveo u Zenitu, a trenutno je slobodan igrač. Ekipi Dejana Radonjića očajnički fali igrač koji ima poene u rukama, pa bi u slučaju da je ovo istina, Holins bio dobro rešenje.Sa druge strane, Monro je takođe igrao u ruskoj ligi i to u ekipi Himkija, a ranije tokom karijere, nosio je dres Detroita, Milvokija, Finiksa, Bostona, Toronta i Filadelfije. Amerikanac je već sarađivao sa Dejanom Radonjićem u Bajernu, gde je isticao da je on jedan od najboljih trenera u njegovoj karijeri.

Source link

Možda vas zanima

Komentariši