TERZIĆ ŠOKIRAN AMBICIJAMA SPRPSKOG FUDBALA: Mi slavimo odlazak na SP, a Hrvati što su vicešampioni!Nezadovoljan je i odnosom na klupskom nivou, u poređenju sa Hrvatskom, ali ne u toj meri


Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, nedavno je poručio selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju da se drži svog posla, a ne komentariše dešavanja u Superligi Srbije.

Sada je pak, sam odlučio da proceni stanje u nacionalnom timu i Fudbalskom savezu Srbije.

– Nisam zadovoljan srpskim fudbalom, mi pričamo da će plasman u Katar biti veliki uspeh. Mi slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo, a Hrvati slave što su vicešampioni sveta? Oni nikada nisu propustili veliko takmičenje. Hrvatska koja je manja od nas. Standardi i ciljevi nisu dobri. Ne možemo mi da slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo, a Hrvatima je to normalno. Njima je normalno da igraju polufinale i finale – kaže Terzić.

Nezadovoljan je i odnosom na klupskom nivou, u poređenju sa Hrvatskom, ali ne u toj meri.

– Meni iz ugla Crvene zvezde smeta što Dinamo proda igrače za 15.000.000 evra, a Zvezda za 5.000.000 evra. Imamo opravdanje jer su oni Evropska unija i njihovi igrači nisu stranci, a naši jesu, a nisu toliko bolji od njihovih. Ali oni su vicešampioni sveta, a mi ne možemo da odemo na Svetsko prvenstvo – dodao je direktor crveno-belih u razgovoru za televiziju Pančevo.

Izvor: Espreso

Izvorni članak

Možda vas zanima

Komentariši